• Kidričeva ulica 3, 3000 Celje
  • 041 457 448
  • prodaja@hardstore.si

Sončne elektrarne

 

AKCIJSKA ponudba 👍 Sončna elektrarna 🌞 za samooskrbo že od 1040€/kW z vključenim DDV (950€/kW brez DDV) 🤩😁 več informacij KLIKNI oz. pošlji povpraševanje.

Povpraševanje

Zakaj izbrati podjetje Hardstore d.o.o.?

 
Pri izgradnji sončnih elektrarn se osredotočamo na vgradnjo komponent najvišjega kakovostnega razreda, vključno z renomiranimi proizvajalci, kot so SolarEdge, TrinaSolar, Ulica Solar, Huawei, idr. Naša ekipa strokovnjakov, ki obsega monterje s področja krovstva in elektrotehnike, zagotavlja strokovno in zanesljivo namestitev sončnih elektrarn. Skupaj si prizadevamo ustvariti kakovostne rešitve za trajnostno pridobivanje električne energije iz sončne svetlobe.
 

SAMOOSKRBA

Kaj je sončna elektrarna? Sončna elektrarna je naprava, ki pretvarja sončno energijo v električno energijo. Sestavljena je iz fotovoltaičnih panelov, ki absorbirajo sončno svetlobo in jo pretvorijo v električni tok. Sončne elektrarne so okolju prijazna alternativa za proizvodnjo električne energije in imajo dolgo življenjsko dobo. Zaradi svojih mnogih prednosti, kot so zmanjšanje stroškov energije in neodvisnost od fosilnih goriv, postajajo vse bolj priljubljene po vsem svetu.

 

Prednosti sončne elektrarne Sončna elektrarna ima številne prednosti, vključno z zmanjšanjem ogljičnega odtisa in emisij, nižjimi dolgoročnimi stroški energije, ter neodvisnostjo od fosilnih goriv, kar spodbuja trajnostno energetiko in ohranja čisto okolje.

 

INDUSTRIJSKI OBRATI

Industrijske sončne elektrarne, kot je PX1 in PX3, se izvajajo z načrtovanjem, pridobivanjem dovoljenj ter gradnjo, vključno s postavitvijo sončnih panelov in vzpostavitvijo električnih povezav, kar omogoča trajnostno proizvodnjo električne energije za industrijske potrebe. S temi sončnimi elektrarnami se lahko zmanjšajo stroški energije, zmanjša ogljični odtis in spodbuja trajnostni razvoj v industrijskem sektorju.

 

SKUPNOSTNA SAMOOSKRBA

Skupnostna samooskrba s sončnimi elektrarnami je koncept, pri katerem več uporabnikov ali gospodinjstev deli skupno sončno elektrarno, da zadovoljijo svoje energetske potrebe. Namesto individualnih sončnih elektrarn na posameznih objektih se vzpostavi ena centralna sončna elektrarna, ki oskrbuje več uporabnikov z električno energijo. Pri skupnostni samooskrbi se proizvedena električna energija deli med udeleženci v skupnosti, kar omogoča optimizacijo izrabe obnovljivega vira energije, kot je sončna energija. Udeleženci lahko zmanjšajo svoje stroške energije, izboljšajo energetsko neodvisnost ter prispevajo k zmanjšanju emisij toplogrednih plinov. Ta koncept omogoča tudi tistim, ki ne morejo namestiti lastne sončne elektrarne na svoj objekt (na primer najemniki ali tisti z neugodno usmerjenimi strehami), da še vedno izkoristijo prednosti sončne energije in sodelujejo pri prehodu v trajnostno energetiko. Skupnostna samooskrba s sončnimi elektrarnami spodbuja sodelovanje, skupnostno povezovanje in trajnostno rabo energije med udeleženci ter prispeva k zmanjševanju obremenitve konvencionalnih virov energije.



 

Za dodatne informacije smo dostopni na ☎️ 041 457 488 (Janez) oz. kliknite na meni povpraševanje